top of page
kisgyermekes_cover_01.jpg

A foglalkoztatásról és magunkról

2021-től a gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülők kedvező feltételek mellett vállalhatnak munkát szövetkezeti keretek között. A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete egy olyan foglalkoztatási forma, mely a dolgozni tudó és akaró szülőknek-gondozóknak legális és biztos kereteket ad a munkavégzéshez. Abban az esetben lehet Ön tag és vállalhat munkát szövetkezeti keretek között, ha gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesül.

középkoru_nő

Sára

Sára a második gyermeke születése után készen áll, hogy részmunkaidőben visszatérjen asszisztensi állásához. A munkahelye számára is kedvező a szövetkezeti foglalkoztatás, és neki is biztonságot ad ez a megoldás, miközben természetesen az állami gyermekgondozási ellátást is megtarthatja.

középkorú_férfi

György

György úgy döntött, szeretne intenzívebben részt venni kétéves fia és nyolc hónapos lánya életében, ezért most ő megy GYES-re. Néhány órában viszont szívesen dolgozna, ezt teszi lehetővé a szövetkezeten keresztül történő foglalkoztatás. Párjával úgy érzik, így kiegyensúlyozott családi életük lesz.

Mit nyújtunk Önnek?

Legális

legális, bejelentett munkát a gyermekgondozás mellett

Szocializáció

közösséget, rendszeres ingyenes programokat

Ellenőrzött

ellenőrzött, megbízható cégeket

Elismerés

az évtizedes szaktudása, tapasztalata hasznosítását

Közelség

munkalehetőséget helyben vagy a lakóhelyéhez közel

Új ismeretek

új ismereteket, munkatapasztalatot

anyuka_és_fia
Jelntkezés

Ezt az űrlapot töltse ki, ha szeretne munkát vállalni

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, a többi opcionális

Üzenete beérkezett hozzánk, hamarosan keresni fogjuk.

Milyen előnyöket jelent ez a foglalkoztatás Önnek?

Csak 15% SZJA

A Kisgyermekes Déli Szomszédokon keresztül végzett munka után Ön kedvezően adózik: a bruttó bérből mindössze 15% SZJA kerül levonásra, így lényegesen magasabb lesz a nettó fizetése, mint egy “normál” munkaviszonynál.

Rugalmasság

Rugalmas munkahelyek - olyan cégeket és olyan betölthető állásokat ajánlunk Önnek, ahol Ön dönti el, hogy mikor és mennyit szeretne dolgozni.

Szakmai támogatás

Személyes segítség - egy olyan munkatársunkat rendeljük Ön mellé, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik, és mindig tud Önnek tanácsokat adni és állásokat ajánlani

Megbecsülő közösség

Velünk ráadásul egy megbecsült közösség tagja lesz, továbbadhatja tudását, hasznosan töltheti idejét, sőt akár több pozícióban is kipróbálhatja magát

Így tud csatlakozni hozzánk

Mother and Daughter

1

Előjelentkezik nálunk

Jelentkezésével semmi kötelezettség nem jár. Töltse ki az ezen az oldalon található űrlapot, és mi felhívjuk Önt, hogy tájékoztassuk a közelében levő munkalehetőségekről. Ha Önnek úgy kényelmesebb, akár telefonon is megkereshet bennünket.

 

Amennyiben tetszik a lehetőség, és Ön gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesül, akkor Ön beléphet a Kisgyermekes Déli Szomszédok Kisgyermekkel Otthon Levők Szövetkezetébe. Működésünk során már több száz,  anyukának találtunk az elvárásainak megfelelő munkalehetőséget.

 

Amennyiben bizonytalan, vagy további tájékoztatást szeretne, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén.

2

Ön nyugdíjasszövetkezeti tag lesz

Első lépésként taggá kell válnia a szövetkezetünkben. Így jogosult lesz gyermekgondozási támogatás mellett a munkavégzésre a fent említett kedvezményes feltételek mellett.


Tanácsadó kollégánk elbeszélget Önnel. Ez azért fontos a csatlakozás előtt, mert szeretnénk Önt megismerni, beszélgetni a munkatapasztalatairól, és arról, hogy milyen munkát szeretne vállalni.


A taggá váláshoz mindössze egy 1.000 Ft-os szövetkezeti részjegyet kell vásárolni. Ennek az összegét - ha egyszer úgy dönt, hogy nem szeretne tovább dolgozni. Kilépéskor ezt az összeget maradéktalanul visszafizetjük!

“Milyen álláslehetőség van?”

Folyamatosan bővülő kínálatunkban az egyszerű betanított munkáktól kezdve a szakmai, műszaki és szellemi pozíciókig minden megtalálható. Az ország bármely pontján tudunk állást biztosítani, így még utazni sem kell, hiszen a legtöbb városban vannak partnereink. Ha van e-mail címe, és kéri a lenti űrlapon, hetente elküldjük Önnek a friss lehetőségeket.
Elérhetőség

Telefonszám

Email

Nyitvatartás

H-P: 8.30-16.30

Irodáink és elérhetőségeik

Pécs

Rákóczi út 62-64.
+36 20 225 7368

Budapest

Pálya utca 4.
+36 20 426 7472

Baja

Szabadság utca 10.
+36 20 
252 7606

Zalaegerszeg

Sütő utca 6.
+36 20 226 5160

Kecskemét

Dobó István krt. 3.
+36 20 255 3063

Siófok

Dózsa György u. 1/4.
+36 20 513 2720

Szekszárd

Arany János u. 17-21.
+36 20 225 7368

Nagykanizsa

Király utca 29. 
+36 20 503 2874

Dunaújváros

Dózsa György út 23. 
+36 20 219 8965

Kaposvár

Füredi utca 10.
+36 20 285 2509

Keszthely

Bem J. u. 33.
+36 20 226 5160
boldog_kisbaba

Kisgyermekes Déli Szomszédok Kisgyermekkel Otthon Lévők Szövetkezete

© 2023 Déli Szomszédok Szolgáltató Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet | Adatkezelési Nyilatkozat

bottom of page