top of page
nyugdijas_par

A foglalkoztatásról és magunkról

2017 júliusától az öregségi nyugdíjellátásban részesülők kedvező feltételek mellett vállalhatnak munkát nyugdíjasszövetkezeti keretek között. A nyugdíjasszövetkezet egy olyan foglalkoztatási forma, mely a dolgozni tudó és akaró nyugdíjasoknak legális és biztos kereteket ad a munkavégzéshez.

nyugdíjas_nő

Ilona

Ilonát sokáig marasztalta a munkáltatója, de a nyugdíj mellett döntött. Teljes munkaidőben már nem dolgozna, de jó szakmáját, alapos tudását hasznosítaná a továbbiakban is. Így dolgozik most újra a régi, jól bevált helyén - immár a Déli Szomszédokon keresztül, heti kétszer.

Nyugdíjas_férfi

János

János nem elégedett a nyugdíjával, és szívesen tenné magát hasznossá. Bement a Déli Szomszédokhoz, hogy olyan munkát találjon, amivel kényelmesebben megél, és még társasága is akad.

Mit nyújtunk Önnek?

Legális

legális, bejelentett munkát a nyugdíja megtartása mellett

Szocializáció

közösséget, rendszeres ingyenes programokat

Ellenőrzött

ellenőrzött, megbízható cégeket

Elismerés

az évtizedes szaktudása, tapasztalata hasznosítását

Közelség

munkalehetőséget helyben vagy a lakóhelyéhez közel

Új ismeretek

új ismereteket, munkatapasztalatot

nyugdíjas_pár
Jelntkezés

Ezt az űrlapot töltse ki, ha szeretne munkát vállalni

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, a többi opcionális

Hamarosan keresni fogjuk!

Milyen előnyöket jelent ez a foglalkoztatás Önnek?

Csak 15% SZJA

A Déli Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül végzett munka után Ön kedvezően adózik: a bruttó bérből mindössze 15% SZJA kerül levonásra, így lényegesen magasabb lesz a nettó fizetése, mint egy “normál” munkaviszonynál.

Rugalmasság

Rugalmas munkahelyek - olyan cégeket és olyan betölthető állásokat ajánlunk Önnek, ahol Ön dönti el, hogy mikor és mennyit szeretne dolgozni.

Szakmai támogatás

Személyes segítség - egy olyan munkatársunkat rendeljük Ön mellé, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik, és mindig tud Önnek tanácsokat adni és állásokat ajánlani

Megbecsülő közösség

Velünk ráadásul egy megbecsült közösség tagja lesz, továbbadhatja tudását, hasznosan töltheti idejét, sőt akár több pozícióban is kipróbálhatja magát

Így tud csatlakozni hozzánk

nyugdíjas_férfi_munkakeresés

1

Előjelentkezik nálunk

Jelentkezésével semmi kötelezettség nem jár. Töltse ki az ezen az oldalon található űrlapot, és mi felhívjuk Önt, hogy tájékoztassuk a közelében levő munkalehetőségekről. Ha Önnek úgy kényelmesebb, akár telefonon is megkereshet bennünket.

 

Ha tetszik a lehetőség, és Ön öregségi nyugdíjban részesül, akkor Ön beléphet a Déli Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetbe. Működésünk során már több száz,  nyugdíjasnak találtunk az elvárásainak megfelelő munkalehetőséget. Amennyiben bizonytalan, vagy további tájékoztatást szeretne, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén.

2

Ön nyugdíjasszövetkezeti tag lesz

Első lépésként taggá kell válnia a szövetkezetünkben, a Déli Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetben. Így jogosult lesz nyugdíjasként a munkavégzésre a fent említett kedvezményes feltételek mellett.


Tanácsadó kollégánk elbeszélget Önnel. Ez azért fontos a csatlakozás előtt, mert szeretnénk Önt megismerni, beszélgetni a munkatapasztalatairól, és arról, hogy milyen munkát szeretne vállalni.


A taggá váláshoz mindössze egy 1.000 Ft-os szövetkezeti részjegyet kell vásárolni. Ennek az összegét - ha egyszer úgy dönt, hogy nem szeretne tovább dolgozni. Kilépéskor ezt az összeget maradéktalanul visszafizetjük!

“Miért nem a fiatalokat buzdítják munkára?”

Mi a fiatalokat is buzdítjuk munkára, mert a cégcsoportunk része a Meló-Diák, ami diákmunka-lehetőségeket kínál. A nyugdíjasokra nem erőltetjük a munkát, mindenkinek a döntését tiszteletben tartjuk. Ez egy lehetőség, amivel az él, aki szeretne, kedve van, és szívesen adná át a tudását a fiatalabb generációknak.
Elérhetőség

Telefonszám

Email

Nyitvatartás

H-P: 8.30-16.30

Irodáink és elérhetőségeik

Pécs

Rákóczi út 62-64.
+36 20 225 7368

Budapest

Pálya utca 4.
+36 20 511 6964

Baja

Szabadság utca 10.
+36 20 279 9875

Zalaegerszeg

Sütő utca 6.
+36 20 226 5160

Kecskemét

Dobó István krt. 3.
+36 20 255 3063

Siófok

Dózsa György u. 1/4.
+36 20 285 2509

Szekszárd

Arany János u. 17-21.
+36 20 279 9875

Nagykanizsa

Király utca 29. 
+36 20 503 2874

Dunaújváros

Dózsa György út 23. 
+36 20 279 9875

Kaposvár

Füredi utca 10.
+36 20 285 2509

Keszthely

Fejér György u. 1.
+36 20 226 5160

Csatlakozzon az Önhöz helyileg legközelebb eső Facebook csoportunkba!

boldog_nyugdíjas_pár

Déli Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
Adószám: 26091363-2-02
Cégjegyzékszám: 02-02-060481

© 2023 Déli Szomszédok Szolgáltató Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet | Adatkezelési Nyilatkozat

bottom of page